Sletning af bruger

Nedenfor finder du information omkring hvordan du kan slette din bruger.

Du kan til enhver tid anmode om at få slette de informationer Applied Technologies A/S opbevarer om dig, vær dog opmærksom på, at dette betyder også at alle dine konti og informationer ifm. alle Applied Technologies A/S’ services og produkter vil blive fjernet, hvorfor du efterfølgende ikke vil have adgang til disse.

Anmod om sletning

For at anmode om sletning, skal du sende en e-mail til vores Data Protection Officer på dpo@appliedtechnologies.dk, der vil håndtere anmodningen.

E-mailen skal mærkes “Anmodning om sletning af data” og indeholde den e-mail du har brugt til at logge ind på vores services. Du vil herefter, inden for 48 timer, modtage en bekræftelse på at al data omkring dig er blevet slettet fra vores systemer.

Du kan under vores privatlivspolitik læse mere om hvem der er dataansvarlig, hvilke oplysninger der opbevares og hvem der har adgang til dine data, samt de generelle vilkår her.

Henvendelser til Applied Technologies

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger Applied Technologies har registreret om dig, og hvordan de bliver behandlet, eller du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som nævnt ovenfor, kan du kontakte os pr. e-mail eller pr. post.

Ændringer

Vi forbeholder os til enhver tid ret til at opdatere denne guide ifm. sletning af brugere og data. I tilfælde af væsentlige ændringer oplyser vi om ændringerne på AppliedTechnologies.dk/generelle-betingelser.