Partnere

Her finder du et overblik over dem der har bidraget til udviklingen af forskningsprojektet BASE

Herlev og Gentofte Hospital

Herlev og Gentofte Hospital har været en integreret del af forskningsprojektet, siden projektets start, og har bidraget med vigtig viden og input ifm. udviklingen af prototyper, indhold mv.

Applied Technologies

Applied Technologies A/S er udviklingspartneren, med ansvar for udvikling, support og vedligehold af BASE-appen. Applied Technologies har været en integreret del af projektet, og bistår, i samarbejd med Institute of Leadership Dynamics, med den daglige udvikling af applikationen.

Institute of Leadership Dynamics

I projektet har Institute of Leadership Dynamics bidraget med den underlæggende forskning, der ligger til grund for alle koncepterne du oplever ved at bruge BASE. Forskningen bygger på Richard Ledborg Hansens forsknings i organisationsdynamikker, og støttes op af det generelle forskningsmiljø i organisationskultur, trivsel og effektivitet.

Ooolio

Ooolio har på projektet bidraget med den indledende test af værktøjet. Ooolio er en online tøjplatform, hvor brugere kan finde den tøj og mode de leder efter. På ooolio.com er du i stand til at shoppe mellem mere end 1000 forskellige premium brands og 150.000 produkter. Vi samler alle dine favoritbrands på et sted, og gør det nemt for dig at vælge det du ønsker. Besøg Ooolio.com her ->